TILBAKEMELDINGER

Øistein.

"Fra skademareritt til under 3 timer på marathon".

"Etter fire år uten å kunne delta i noen løp på grunn av diverse skader, var jeg nære å gi opp løpingen. Men jeg ville gi det en siste sjanse, og bestemte jeg meg for å skaffe meg en coach for å hjelpe meg med å holde meg skadefri. Valget falt på Håvard. Målet mitt, i tillegg til å holde meg skadefri, var å løpe maraton på under 3 timer. Selv om jeg hadde løpt noen sub 3 for en del år siden, var det et ganske ambisiøst mål for en 55-åring med min skadehistorie. Til å begynne med var jeg litt undrende til at Håvard ville ha meg til å løpe såpass rolig på majoriteten av øktene, men valgte å stole på coachen. "The proof of the pudding is in the eating", som det heter, og at jeg klarte 2:57 på en svært vindfull dag i Valencia 2021, er vel bevis godt nok på at Håvards opplegg funker! At han i tillegg er en veldig hyggelig og fornuftig fyr, som gir gode tilbakemeldinger underveis, skader jo heller ikke!"


Robert.

"Helt fantastisk! Jeg gikk fra 3.50 til 2.47 på marathon".

"Håvard skiller seg ut som triathlon trener ved å tilby det jeg oppfatter som å situasjonsbestemme hvert enkelt treningsopplegg. Med det mener jeg at han legger opp et program og økter ut fra faktisk livssituasjon, ikke fra en optimal situasjon for en utøver uten både jobb og barn. Hos Håvard får du ikke et klipp og lim opplegg videresendt. Med bakgrunn i det virkelige liv er ikke kveldene alltid tilrettelagt for egentid. Transportetapper til og fra jobb kan tilpasses å bli en del av en effektiv og et godt tilrettelagt treningsprogram. En kort økt mens egne barn er på trening osv. Etter å ha drevet med dette i en del år, opplever jeg at Håvard er den første som forklarer bakgrunnen for en økt før han forteller om selve økten og målet med økta. 

Håvard er god til å forklare hensikt - metode - og mål. Dette har gitt meg en større forståelse for periodisering og restitusjon, noe som har gitt stor fremgang. Håvard har en bred kompetanse, massevis av erfaring, og uansett hvor detaljert du ønsker råd og samtaler så er Håvard klar. Jeg vil på det sterkeste anbefale andre å ta kontakt med Håvard".Lucas.

"I will definitely recommend his programs for any distance and any type of runners".

"I used Håvard's training program to prepare Athens Marathon in 2019. I was looking for a plan allowing me to reach my time target without being too restrictive for my life balance. In the past I tried different programs but never really successful or way too restrictive for me. Håvard offered me a perfect solution, fitting exactly my needs and allowing me to reach my best form the D day. I loved his strategy with a focus on quality more than quantity. I will definitely recommend his programs for any distance and any type of runners.

Martin.

Norgesmester age group og 2.44.58 på maraton.

"Håvard har vært en av mine viktigste samtalepartnere i møte med en verden av utholdenhetsidrett, og han har lært meg majoriteten av det jeg kan om løping og triathlon. Over flere år har han delt innsikt, treningstips, treningsplaner og mye mye mer. Håvard sitt engasjement har vært med på å gi meg enorm idrettsglede på trening og i konkurranse. Håvard er «hel ved» som aldri går tom for kunnskap, smil og gode samtaler. Idrettsglede, kontinuitet og disiplin er kilden til gode resultater og gode øyeblikk. Heldigvis for meg har Håvard kunne bidra med alt, og er alltid bare en sms/telefon unna når jeg har trengt veiledning, tips eller litt ren og skjær fornuft i treningen. Jeg tviler aldri på Håvard!"

Elina.

"Fra 1.58.59 til 1.35.40 på halvmarathon".


"I would really like to thank Håvard for all the inspiration he gave me for the past 4,5 years! I remember when I first told him back in 2015 that I would run my first half marathon. Was it too early? Was I ready? I had a long conversation with Håvard and after that had no doubts that it was the only right thing to do - come at the starting line - and run! Not only that he gave me #tips on how to train best, but also some great mental advice. My goal was to run under 2 hours. I made it at 1:58:59. Was it the last one? Absolutely not. Then it came the second, the third, the fourth, the fifth and the sixth. Every time before my run - Håvard was my go-to person. My last half marathon I ran in 1:35:40. But the biggest event was Athens Marathon in 2019. Big thanks to Håvard who gave the best tips on how to best build up the preparation for the race; advice on how much to drink (yes, it's still very warm in Athens in November), when to drink and how to survive a 20 km of uphill run on a marathon - total time of 3:30:57 it is 😊 Thanks for all the coaching, Håvard! More to come 😊"

Emil.

Fra fotball til løp og triathlon.

"Som gammel fotballspiller introduserte Håvard meg for «livet som løper» i 2007. Han har hjulpet meg på en fremragende måte både med løpe-program men kanskje viktigst triathlon-program i forbindelse med mine forberedelser til både halv og hel Ironman konkurranser. Hans overføring av kunnskap og trygghet i at man har forberedt seg så godt man har hatt mulighet til, har vært en viktig faktor i mitt treningsarbeid og det er kunnskap jeg har videreformidlet til andre i min omgangskrets."

Ola.

"Håvard har hjulpet med å gå fra en treningshverdag plaget av en del skader til å debutere på maraton på 2:47".

Det er en lang liste med årsaker til at Håvard er en dyktig trener og en veldig bra kar, men for å trekke fram noe av det jeg har satt aller mest pris på:
Det starter med det helt grunnleggende. Fra første stund var Håvard genuint interessert i å forstå min hverdag og totalbelastning. Han har basert treningen mye på puls og følelse og med stor variasjon i intensitet. Med Håvard får du virkelig et individuelt tilpasset og gjennomtenkt program. Håvard responderer raskt på spørsmål og er svært rask og flink til å justere hvis noe uforutsett oppstår, eksempelvis en sykdomsperiode. Håvard evner å være tydelig på hva som kreves samtidig som han er svært støttende og trygghetsskapende.

Å få hjelp av Håvard kan varmt anbefales til alle!"